
2 rkl oliiviöljyä
400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pieni sipuli
3-5 valkosipulin kynttä maun mukaan
1 tölkki tomaattimurskaa
250 g pussi kasvissuikaleita (peruna, porkkana, palsternakka, purjo, selleri, sipuli)
2 lihaliemikuutiota
1 laakerinlehti
2 rkl pizzamaustetta
mustapippuria
vettä
Ruskista jauheliha kevyesti kasarissa. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kuullota hetki, älä kuitenkaan ruskista. Lisää tomaattimurska, kasvissuikaleet, mausteet ja lihaliemikuutiot sekä vettä niin, että liha ja kasvissuikaleet peittyvät. Anna hautua mielellään vähintään puoli tuntia, maku paranee mitä pidempään jaksat soosia haudutella. Kypsennysaikaa voit lyhentää esikypsyttämällä kasviksia mikrossa. Tarkista ennen tarjoamista maku, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa. Tarjoa tuoreen vastakeitetyn pastan ja raastetun parmesaanin kanssa. Bon appetit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti