torstai 14. helmikuuta 2008

Broileria persikkapedillä

Remontti etenee ja ensimmäinen huone alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Broilerista saa nopeaa remonttiruokaa, joka maistuu myös talkooväelle hyvällä ruokahalulla. Tämä on todella helppoa ja nopea valmistaa ja syötävää riittää suurempaakin nälkään. Uroskokin ruokakunta suosittelee lämpimästi!

4 broilerin maustamatonta koipireisipalaa
1 rkl öljyä
1 tl paprikaa
1 tl suolaa
1 tl rosmariinia
1,5-2 dl pitkäjyväistä riisiä
5 dl kanalientä (kuutiosta tai fondista)
1 purkki persikanpuolikkaita
persiljaa

Sekoita mausteet öljyyn ja marinoi broilerit esim. suljetussa muovipussissa. Lopputuloksesta tulee maukkaampi, kun annat broilereiden maustua yön yli. Voit käyttää myös valmiiksi maustettuja koipia mikäli et jaksa läträtä marinaadin kanssa. Voit hieroa rosmariinia ja paprikaa myös valmiiksi maustettujen koipien pintaan, niin lopputulos saattaa olla maukkaampi.

Kuutioi tai siivuta persikat uunivuoan pohjalle ja hienonna päälle persiljaa. Levitä päälle riisi ja nosta päälle broilerinpalat. Lisää kanaliemi ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 1 tunti tai kunnes broilerit ovat ruskistuneet ja kypsyneet mehukkaiksi.

Ei kommentteja: