lauantai 29. maaliskuuta 2008

Pääsiäinen tuli ja meni

Huoh. Kokattu on mutta bloggaamiseen ei ole aika millään tahtonut riittää. Työkiireet ovat pitäneet huolta siitä, että Uroskokki ei ole juurikaan ehtinyt kokeilemaan mitään uutta. Syöty on hyvin, mutta reseptipuolella on pelattu varman päälle ja tarjolla on ollut hyväksi havaittuja klassikoita.

Pääsiäisenäkin pelattiin varman päälle ja söimme aiemmin testaamiamme Lidlin lampaanpihvejä. Tein tällä kertaa hiukan toisenlaisen muunnelman.


Lidlin lampaanpihvit á la Uroskokki
(5 annosta)

2 pkt pakastettuja lampaanpihvejä
1/2 prk fetajuustoa (myös kevyt käy hyvin)
1/2 prk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 rkl provencen mausteyrttejä

Sulata pihvit ja ota sulaneet pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja fetajuusto. Sekoita ne keskenään kulhossa ja lisää yrttimauste. Paista pihvejä n. 3-4 minuuttia pannulla molemmilta puolilta. Lado pihvit vuokaan ja kuorruta ne tomaatti-juustomössöllä. Kuorruta uunissa 225 asteessa noin 8 minuuttia. Kuvassa koristelin pihvit vielä paistetuilla bataattisydämillä.

Lisäkkeeksi teimme tällä kertaa imellettyä perunalaatikkoa. Myös tavallinen muusi sopii hyvin ja vuohenjuustokastike tekee ruoasta suorastaan taivaallista.

1 kommentti:

hier kirjoitti...

Colle Seite, leider verstehe ich nicht allzuviel :-)

vg Peter